Meniu

0

0.00 lei

Am menționat deja cât de importante sunt anvelopele, dar se pare că unii oameni încă nu au primit mesajul, așa că am luat legătura cu doi ingineri de la Bridgestone. Bărbații cu care am vorbit sunt Kurt Berger, un inginer de anvelope de vară și Anant Gandhi, un inginer de anvelope pentru iarnă. Anvelopele sunt singura parte a mașinii dumneavoastră  care interacționează de fapt cu drumul (în sensul cel mai literal), deci nu ar trebui ca acestea să fie prima dumneavoastră  prioritate? 

” Fiecare mașină este echipată cu un anume tip de anvelope,  cu o anumită viteză și o anumită capacitate de încărcare, iar odată ce aceste cerințe sunt îndeplinite, puteți vorbi despre preferințele specifice nevoilor dumneavoastră și să alegeți setul potrivit. ”

Anant Gandhi
  • Anvelopele reprezintă cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți mașina.


  „Am deținut peste 150 de mașini (chiar acum unele dintre ele sunt un Golf TDI și un BMW 740i) și primul lucru pe care îl fac când primesc o mașină nouă este alegerea manuală de anvelope pentru ea. O mașină care nu m-a uimit cu experiența de conducere, nu avea anvelopele potrivite pentru aceasta. Nu contează daca este vorba despre un Aveo sau un Porsche, nu exista nici o componentă care să îmbunătățească performantele la fel de mult ca un set bun de anvelope.”

Kurt Berger

Alegerea unor pneuri mai mari sau mai înalte decât echipamentul original al producătorului poate avea consecințe. Înălțimea crescută poate determina frecarea anvelopei și schimbarea formei  patch-urilor de contact poate provoca autovehiculului hidroplanare atunci când conduceți pe o suprafață acoperită de apă.

Dacă nu știți ce tip de anvelope să alegeți, respectați recomandările producătorului mașinii dumneavoastră. Inginerii profesioniști aleg în mod obișnuit anvelope care se potrivesc cel mai bine cu caracteristicile mașinii, luând în considerare manevrabilitatea, confortul și economia de carburant. În majoritatea mașinilor moderne, această informație este situată în interiorul ușii șoferului. Alternativ, puteți să aflați detalii vizitând produsele noastre.

Când este timpul să cumpărați anvelope noi, noi vrem să vă facem experiența cât mai simplă și mai plăcută. Avem o selecție largă de anvelope de calitate pentru a se potrivi vehiculului, bugetului și stilului dumneavoastră de condus. Veți găsi tot ce aveți nevoie, de la anvelope noi sau second hand, de la branduri în care aveți încredere.

Lasă un răspuns

Adauga Comentariu