Meniu

0

0.00 lei

  • Acasă
  • Anvelope
  • Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra anvelope noi

 Achiziționarea unui nou set de anvelope este una dintre cele mai importante decizii pe care le puteți lua pentru vehiculul dumneavoastră. Pe măsură ce le reamintim clienților noștri, anvelopele sunt cele mai importante puncte de contact dintre mașină și drum. Aspecte precum aderența, suprafața de rulare, rezistența la rulare și uzura trebuie avute în vedere, deoarece vor avea un impact semnificativ asupra manevrabilității și performanței generale.

   

  • Verificați documentația vehiculului pentru tipurile de anvelope compatibile.
  • Dimensiunea anvelopei este definită de lățimea, diametrul și raportul de înălțime-lățime.
  •  Indicele de încărcare vă arată cât de mult poate fi încărcat vehiculul dumnneavoastră.
  •  Viteza maximă-  vă indică viteza maximă pe care o poate utiliza anvelopa.

   Montați același model de anvelope pe toate cele patru roți.

Performanța și manipularea autovehiculului depind de anvelope. Până la urmă, anvelopele sunt singurul contact între mașină și drum. Atunci când este timpul să cumpărați un set de anvelope noi pentru vehiculul dvs., există mai mulți factori pe care doriți să îi luați în considerare, inclusiv stilul de conducere, bugetul și regiunea în care locuiți.

Cerințe cheie

Prima cerință atunci când alegeți anvelope noi este că acestea să fie compatibile cu autovehiculul dvs. Manualul și documentația mașinii dvs. vor avea o listă de tipuri de anvelope compatibile. De asemenea, puteți găsi pe partea laterală caracteristicile cheie ale unei anvelope. Uitați-vă la anvelopele pe care le are mașina acum și folosiți-le ca punct de plecare. Recomandăm insistent ca un vehicul să utilizeze aceleași anvelope pe fiecare poziție a roții. Această uniformitate este vitală pentru menținerea performanței și controlului.

De asemenea, producătorul vă va oferi informații despre presiunea ideală de care anvelopele dumneavoastră au nevoie pentru o funcționare optimă a autovehiculului. Fiți foarte atenți dacă manevrați o anvelopă în cazul în care aceasta este la presiunea maximă; Asigurați-vă că verificați peretele lateral pentru alte informații, cum ar fi dimensiunea, codurile de siguranță și pictogramele de asociere. Aceste detalii vă spun dacă setul de anvelope este aprobat pentru țara dvs. și respectă standardele de calitate comune. În cele din urmă, rețineți că diferitele tipuri de anvelope au, de asemenea, caracteristici diferite.

Lasă un răspuns

Adauga Comentariu